Magazin > VIP
2114 ogledov

Iskreni intervju: Tako se je Kate v resnici počutila, ko je morala pred fotografe

princ William, Kate Middleton FameFlynet
Vojvodinja Kate je spregovorila o dnevu, ko se je morala le nekaj ur po rojstvu sina postaviti pred fotografe.

Giovanna Fletcher je v svojem podkastu Happy Mum gostila vojvodinjo Catherine, s katero se je pogovarjala o radostih in tudi izzivih starševstva. Vojvodinja je bila v svojih izjavah zelo odkrita.

Ko jo je Giovanna vprašala, kako se je leta 2013, ko je morala le nekaj ur po rojstvu sina Georgea stopiti pred fotografe, ki so obkolili vhod bolnišnice, je Kate priznala, da je bil občutek zastrašujoč. Kljub strahovom in neprijetnim občutkom pa se ji je zdelo pomembno, da z Williamom ne prekršita te kraljeve tradicije. "Vsi so nama izkazali podporo in z Williamom sva vedela, da se bodo tega (fotografij, op. avt,) razveselili. Veste, zelo sva hvaležna za podporo javnosti, zato nama je bilo pomembno, da z njo deliva to veselje in hvaležnost. Obenem pa je bilo vse to povezano z novorojenčkom, neizkušenima staršema in negotovostjo, kaj vse bo to prineslo. Tistega dne so me zato prevevali mešani občutki.“

Kate je tudi razkrila, zakaj si je po porodu takoj želela domov. Kot pravi, se je hotela čim prej vrniti v običajno življenje, poleg tega pa so jo na to bolnišnico vezali slabi spomini. Med nosečnostjo jo je namreč morala večkrat obiskati, saj je trpela za hudo jutranjo slabostjo.
 

Komentarjev 1
  • NeAnonimni 10:01 18.februar 2020.

    Zagotovo se je počutila vezana višjim dolžnostim, ki so v resnici totalno nepomebne. Da le gre cirkus naprej.