Magazin > VIP
36 ogledov

Iskreno o splavu

Martina Žibrat POP-TV-2
Martina Žibrat je spregovorila o travmatični izkušnji, ki pa je ne objokuje.

"Zanosila sem s fantom, s katerim sem bila sedem let, a to ni vplivalo na najin razhod. To se je zgodilo, ko sva bila skupaj dve leti," nam je zaupala Martina in izdala, da je splavila po tem, ko je shujšala 30 kilogramov in se nato na hitro zredila: "Težave z nosečnostjo sem imela takrat, ko sem se na hitro zredila, in ne takrat, ko sem hujšala. Posledica so bile ginekološke težave, zaradi katerih sem morala splaviti. To sem sprejela in šla naprej. Če bi si vse jemala k srcu, bi bilo težko. Na otroke pa bomo rajši še malce počakali."

Ravno po tej izkušnji pa se je nekdanja tekmovalka Gostilna išče šefa 2 odločila, da odvečnih kilogramov ne bo več topila.

Komentarjev 1
  • graff 10:07 28.november 2013.

    Problem dekline je neznanje in nepoznavanje osnov slovenskega jezika. Fredi je govoril lepo, včasih je pač dodal malo prekmurščine, med tem, ko bi človek pri tej deklini potreboval prevajalca. In kdo je tisti, ki ji je v šoli dal ,,slovenščino,,pozitivno. ...prikaži več Groza. Zadnjič sem govoril z enim znancem iz policije, ki mi je pravil o nekem policistu Prleku na obali, ki ga domačini sploh ne razumejo, in kdo je tisti, ki ga je v policijo sprejel???