Magazin > VIP
3 ogledov

Iskrica med Jen in Casperjem ugasnila

Jennifer Lopez FameFlynet
Jennifer Lopez se zaveda, da njena romanca z 26-letnim Casperjem Smartom ne bo trajala večno.

Nekoč neločljiva golobčka, danes odtujena ljubimca. 44-letno Jennifer Lopez z njenim 26-letnim ljubimcem v javnosti niso ujeli že tri tedne, sama pa se je pojavila tudi na rdeči preprogi dobrodelne večerje v Washingtonu, čeprav je bil tam tudi Smart. "Čeprav Jennifer ne razkriva zasebnih zadev, je namignila, da je iskrica med njima ugasnila. Težko ignorira, kar ji razum govori že nekaj časa, da stvar s Casperjem ne bo trajala večno, sedaj pa ji to govori še srce," je povedal vir blizu Jen in dodal: "Očitno je, da sta trenutno na drugih bregovih in Jen želi sprejeti odgovornost ter ne ponavljati istih napak, ki jih je storila v preteklosti."

Kljub vsemu se Lopezova težko odloči za konec, čeprav je poskušala že večkrat, na zadnje junija, ko se je par za kratek čas razšel. Takrat so med snemanjem v New Yorku vsi šepetali o njunem razhodu. "Izgledala je žalostna in utrujena, kot da ne bi dobro spala. Ves čas se je zadrževala v svoji prikolici in jasno je bilo, da ni pri stvari," je zaupal vir. Jen pa naj bi Casperja s težavo odslovila predvsem zato, ker ga njena dvojčka naravnost obožujeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.