Magazin > VIP
24 ogledov

Iskrice preskočile na Škotskem

William in Kate sta na Univerzi St. Andrews študirala umetnostno zgodovino. (Fot
1/19
Žurnal24 main
Princ William in Kate Middleton sta se spoznala na najstarejši škotski univerzi St. Andrews. Vas zanima kje je rasla njuna ljubezen?

Mestece St. Andrews, ki je od Edinburgha oddaljeno približno 96 kilometrov, ni le kraj, kjer se nahaja najstarejša univerza St. Andrews (ustanovljena leta 1413), temveč tudi kraj, kjer sta se spoznala takrat 19-letna William in Kate. „Njuna zveza je bila že od samega začetka nežna, njuna ljubezen pa je rasla počasi,“ je za revijo People povedal neimenovani prijatelj para.

Pogovori v lokalnem pubu
William in Kate sta večere preživljala v lokalnih pubih Ma Bells in West Port, velikokrat pa sta večerjala v restavraciji Pizza Express. Domačini pravijo, da sta bila vedno videti srečna in zaljubljena. Če sta si zaželela zasebnosti, je William Kate odpeljal v restavracijo v hotelu Ogstons, v katerega sta po pričevanjih tamkajšnjih zaposlenih vedno prišla v spremstvu varnostnikov.

Razvajanje in vroči trenutki

Med študijem se je princ William velikokrat odpravil v hotel Bay, kjer je užival ob bazenu, menda pa je parček tam preživel tudi veliko vročih trenutkov. Čez vikende sta se zaljubljenca pred očmi radovednežem zatekla v palačo Balmoral Castle, intimne trenutke pa sta preživljala v „koči“ Tam-na-Ghar s tremi spalnicami, ki jo je Williamu podarila njegova babica, kraljica Elizabeta II.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.