Magazin > VIP
556 ogledov

Ivana ločitve ne bi komentirala

Lisca by Ivana Šundov Lisca
Ivana Šundov Hojan pravi, da bi bila pri izjavah o morebitni ločitvi še bolj previdna kot je bila pri izjavah ob poroki, za katero je javnost izvedela šele po enem letu.

Ko se je mož priljubljene voditeljice in direktorice podjetja Diva Style Ivane Šundov Hojan prejšnji mesec znašel pred sodiščem, je Ivana preko svojega odvetnika Davide Sluga priznala, da je njeno družinsko življenje postalo zapleteno.

"Moja varovanka se distancira od vseh poslov njenega moža, saj z njimi ni bila seznanjena in za te posle ne more prevzeti nikakršne odgovornosti, priznava pa, da je njeno družinsko življenje v tem trenutku zaradi ravnanj njenega moža postalo zapleteno," so nam 12. aprila sporočili z odvetniške pisarne Sluga. Ali je Ivana z zapletenim družinskim življenjem morda namigovala na morebitno ločitev?

"Že poroke nisem obešala na velik zvon, tako da je razumljivo, da bi ločitev še manj. Javnost je izvedela šele leto kasneje, ko je novinarka med intervjujem na moji roki opazila poročni prstan. Temu ne bi rekla, da karkoli skrivam, menim le, da se stvari da zadržati zase, če to želiš. Ko je imela hči krst, so novinarji sicer izvedeli, vendar sem točno vedela, iz kje je pricurljalo," nam je zaupala Šundova in dodala: "To je konstanta, da tovrstnih zadev ne komentiram."

Komentarjev 3
  • Oseba_ 13:38 02.junij 2013.

    PA DAJTE NO, ta botoks naredi iz face nenormalne oblike.....groza...vse, ki imajo botoks so si podobne, kot Joker iz batmana

  • McClain 10:32 02.junij 2013.

    POsli njenega moza so ji bili zelo domaci dokler je bil vcenk, zdaj ko je zagustilo se od teh poslov distancira in o njih ne ve nic. Punci, normalno bi bilo, da ce si vlekla od njih se odgovarjas za njih.

  • maresem 10:01 02.junij 2013.

    Naj joka čefurju, če ga je že hotela imet za vsako ceno.... pička gnila