Magazin > VIP
65 ogledov

Ivana Trump kritizirala Melanio

Donald Trump, Melania Reuters
Nekdanja žena Donalda Trumpa, Ivana Trump, je prepričana, da bi bila boljša prva dama ZDA kot naša Melania.

Ivana Trump naj bi po poročanju New York Daily News na neki nedavni zabavi v New Yorku kritizirala tretjo ženo svojega nekdanjega moža, Melanio Trump.

Ivana naj bi na pripombo enega od gostov, da bi bila odlična prva dama ZDA, v smehu odgovorila: "Da, a kaj bo storil s svojo tretjo ženo? Ne zna govoriti, ne zna imeti govorov, ne udeležuje se prireditev in videti je, kot da v to ne želi biti vpeta.“

Ivana in Donald Trump sta bila poročena od leta 1977 do leta 1992. Razšla sta se, ker jo je Donald prevaral z Marlo Maples, s katero se je pozneje tudi poročil.

Melania, tako International Business Times, se medijem raje izogne in od začetka volilne kampanje v javnosti ni povedala veliko. Za razliko od Ivane, ki je navdušena nad svojim nekdanjim možem. Pravi, da bi bil odličen predsednik. "Ob sebi bo zbral prave ljudi. Rojen politik je,” je povedala za Daily News.

Komentarjev 3
  • kwakwa 01:13 11.november 2015.

    tale ne bo nikoli zmagal, samo denar meče proč

  • moder 15:10 10.november 2015.

    Kar poglej Obamovo gospo,... Težko bolj samovšečno prvo damo najdeš,...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:11 10.november 2015.

    Kaj se prilizuješ Trumpu. Imela si svojo priložnost pa si jo zapravla. Sprijazni se. A ti mogoče mal finance hecajo al kaj? Itak ne more prva dama ene hude politike zganjat če je pa kandidat za predsednika njen mož ...prikaži več ne pa ona. Postavljat se v ospredje bi bilo samovšečno. A imajo to Amerikanci radi?