Magazin > VIP
268 ogledov

Ivana: Vse se dogaja z razlogom

teden mode fashion week Ivana Šundov Arhiv Fashion Week
Za Ivano Šundov Hojan je pestro leto.

Ena od najlepših Slovenk, voditeljica Ivana Šundov Hojan, je za Story spregovorila o letu, ki je za nami.
Lansko leto je lepotici postreglo s številnimi izzivi, žal tudi na zasebnem področju. Veliko se je govorilo, da ima Ivana zakonske težave. Zaradi moževih dolgov je bila tudi na sodišču. Kot je za nas povedala takrat, se od moževega poslovnega življenja distancira. Težave je njun zakon na srečo preživel. "Odkrila sem novo moč in pogum v sebi, novo sebe. Naučila sem se skrivnosti malih korakov in nekako resetirala svoj trdi disk. Zdaj vem, da kljub vsem življenjskim neurjem lahko stopam naprej. Včasih je težko razumeti, toda vse se dogaja z razlogom, in gotovo skozi takšne izkušnje postajamo modrejši, boljši ljudje," je povedala za zgoraj omenjeno revijo in dodala, da življenje piše boljše scenarije od tistih, po katerih je snemal režiser Steven Spielberg. "Življenje mi je postreglo z novimi izzivi, na katere nisem bila pripravljena. Toda v tem je bistvo," je optimistična Ivana.

Ob pogledu na preteklo leto pa se ni spominjala le svojih izzivov, ampak tudi izzivov soljudi. In teh je še več. Lepotica, ki živi v Zagrebu, se tega zaveda in ni ji vseeno. "Razžalostita pa me bolečina in trpljenje soljudi, sodržavljanov, razžalosti me stanje v obeh državah … /.../ Razžalosti me, ko vidim, da se vsepovsod na veliko govori in piše o ljubezni, v resnici pa se je tako malo prakticira, razžalosti me tudi, ko vidim, kako malo ljudem pomeni 'v dobrem in zlem'."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.