Magazin > VIP
23 ogledov

Ivanka bo dahnila 'da'

Jared Kushner je lastnik uspešnega časopisa The New York Observer. Žurnal24 main
Ivanka Trump, hčerka poslovneža Donalda Trumpa, se danes poroči z Jaredom Kushnerjem.

Po trimesečni zaroki si bosta zaljubljenca za večno obljubila zvestobo v Trumpovem golf klubu. Na poroko je vabljenih 500 gostov. Nevesta bo nosila obleko Vere Wang, obeta pa se izjemen obred, saj je Ivana napovedala, da si želi veliko in predvsem elegantno poroko.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Rada zmaguje in o tem piše
Zadnji meseci so bili za Ivanko zelo stresni. Poleg načrtovanja poroke je imela veliko dela tudi s predstavitvijo svoje nove knjige The Trump Card: Playing to Win in Work and Life. Z Jaredom sta se zaročila 15. julija in od takrat je za pomoč pri poroki prosila tudi vse, ki ji sledijo na Twitterju.

Plesala bo kot manijak
Prejšnji konec tedna je denimo zapisala: "Potrebujem pomoč pri izbiri poročne pesmi... Pošljite mi vaše misli." Podrobnosti o današnjem dnevu je sicer zamolčala, kljub temu pa je za Brides.com dejala, da "se bo strah razblinil in bo lahko samo uživala v trenutku ter plesala kot manijak z vsemi prijatelji."

Skoraj 28-letna Ivanka pa zavrača vsa namigovanja, da kmalu načrtuje otroka. "Nisem še na točki, ko bi načrtovala povečanje družine," pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.