Magazin > VIP
5061 ogledov

Ivanka in Chelsea : Njuno prijateljstvo je uničeno

ivanka trump, chelsea clinton
Chelsea Clinton in Ivanka Trump sta bili nekoč zelo dobri prijateljici. Prijateljstva je sedaj konec.

Njun odnos se je začel krhati že med predsedniško kampanjo, v kateri sta si nasproti stala njuna starša, čeprav je Chelsea ob začetku kampanje še zagotavljala, da je prijateljstvo bolj pomembno od politike.

Chelsea se je v oddaji Late Show with Stephen Colbert sprva sicer poskušala izogniti vprašanju, ali sta z Ivanko še prijateljici, na koncu pa je priznala, da že dalj časa nista v stikih. "Podprla je politiko in odločitve, s katerimi se ne strinjam," je povedala Clintonova in dodala: "Glasno sem se zoperstavljala politiki Donalda Trumpa."

Clintova je v pogovorni oddaji še povedala, da jo žalosti, da imajo Američani predsednika, ki se požvižga na »dobro premišljeno, koherentno in strokovno podkovano zunanjo politiko«.

Kritike pa niso letele le na Trumpa, ampak tudi na Ivanko, ki je njegova svetovalka. Mnogi se sprašujejo, ali ima za to vlogo dovolj znanja in izkušenj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.