Magazin > VIP
10844 ogledov

Ivanka očetu zarila nož v hrbet

Donald Trump, Ivanka Trump Profimedias
Po Melanii je sedaj tudi Ivanka Donaldu Trumpu porinila nož v hrbet.

Ameriški predsednik Donald Trump ima težave s svojimi ženskami. Najprej mu je "sredinca“ v javnosti pokazala prva dama, ko se je vmešala v besedni dvoboj med predsednikom in prvim zvezdnikom severnoameriške košarkarske lige NBA LeBronom Jamesom, sedaj pa mu je nož v hrbet porinila še njegova svetovalka, hčerka Ivanka.

Na prireditvi, ki jo je organiziral portal Axios, je izjavila, da v medijih ne vidi "sovražnika ljudstva“, pokritizirala pa je tudi zdaj že odpravljeno ločevanje nezakonitih priseljencev od njihovih otrok. Poudarila je, da je tudi sama otrok priseljenke, saj njena mama Ivana prihaja s Češke.

Ostri puščici proti Trumpu, ki se je na hčerkine besede takoj odzval na Twitterju. Zapisal je, da se strinja z Ivankinim odgovor na vprašanje o medijih in dodal, da so sovražnik države lažne novice, ki predstavljajo visok delež medijev.

Ivanka je sicer konec julija presenetila z novico, da zapre svoje podjetje. Že pred letom se je umaknila iz vodenja podjetja, s pomočjo katerega je na trg dala svoja oblačila in kozmetiko, tokrat pa je naredila vsemu konec. Tiskovna predstavnica podjetja je dejala, da odločitev "ni povezana s poslovnimi rezultati, ampak je izključno posledica Ivankine odločitve, da za nedoločen čas ostaja v Washingtonu".

Ivanka in njen soprog bi se sicer lahko oba že upokojila. Na njunem računu naj bi bilo namreč 700 milijonov dolarjev.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.