Magazin > VIP
29512 ogledov

Ivanka se je dobrikala svakinji, ta jo je ignorirala

karlie kloss, ivanka trump Profimedia
Odnos med Ivanko Trump in svakinjo Karlie Kloss je menda težaven.

Manekenka Karlie Kloss, ki, tako pravi sloviti Vogue, velja za eno najuspešnejših manekenk zadnjih 20 let, z grozo spremlja zadnje dneve mandata Donalda Trumpa – tudi iz poslovnih razlogov, saj še zlasti v Hollywoodu večina podpira demokrate.

Čeprav poudarja, da je leta 2016 in tudi lani volila proti Trumpu, je z družino tesno povezana. Poročena je namreč z Joshuo Kuschnerjem, kar pomeni, da je Ivanka Trump njena svakinja. 

karlie kloss, ivanka trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Odnos med lepoticama naj bi bil že od samega začetka precej hladen, četudi se je Ivanka, vsaj javno, trudila narediti drugačen vtis. Ko sta se Karlie in Josh leta 2018 zaročila, ji je čestitala na Instagramu in zapisala, da je vesela, da bosta sestri. Marca 2019 pa ji je čestitala za nov poslovni izziv. Karlie se ji javno ni zahvalila, znano je tudi, da Ivanki ne sledi na družbenih omrežjih …

Oba z možem sta volila demokrate

28-letna zvezdnica se je oglasila po nedavnem napadu na ameriški kongres. "Domoljubno je, da sprejmeš rezultate zakonitih demokratičnih volitev. Zavrnitev tega in spodbujanje nasilja je protiameriško,“ je zapisala na Twitterju. Ko ji je sledilka odgovorila, naj to pove, Ivanki in njenemu soprogu, ji je odgovorila z besedami: "Poskusila sem."

Karlie je leta 2019 za Vogue o sorodstvenih vezeh s Kushnerji povedala: "Bilo je težko, a odločila sem se, da se bom osredotočala na vrednote, ki jih delim z možem. To so iste liberalne vrednote, s katerimi sem odraščala in so me vodila skozi življenje.“

Kot je znano, je tudi njen mož lani in pred štirimi leti na volitvah podprl demokratskega predsedniškega kandidata. 

Komentarjev 1
  • cenili 00:40 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks