Magazin > VIP
42911 ogledov

Ivanka Trump: Govorice so se izkazale za resnične

ivanka trump Profimedia
Ivanka očitno ni videla druge možnosti.

Družini Trump se iztekajo dnevi v Beli hiši. Pred prihodom v Washington so vsi živeli v New Yorku in uživali velik ugled v višjih krogih, sedaj pa se že nekaj časa govori, da tam niso več zaželeni – tudi Ivanka Trump in njen mož Jared Kushner ne.

Da so jim Newyorčani obrnili hrbet, je postalo jasno že oktobra, ko so se na Times Squaru pojavili panoji z nasmejanimi obrazi družine Trump, zraven pa statistike smrti zaradi koronavirusa. Pred nekaj dnevi pa je Ivanko čakalo še eno negativno presenečenje. Nekdo je New York "okrasil“ s plakati, na katerih je le njena fotografija z napisom: "Ni zaželena.“ Na posterjih je še pisalo, da ima Ivanka mrtve oči, "lažno fini" naglas in da je poročena s Slendermanom, frikcijskim likom, ki ugrablja otroke. 

Že pred tedni se je začelo govoriti, da se Ivanka zaveda, da v New Yorku ne bo imela miru in da se bo preselila na Florido, kjer ima posestvo tudi njen oče. Namigovanja so se izkazala za resnična.

Zakonca Kushner sta si na zasebnem otoku Indial Creek Island, znan tudi pod vzdevkom bunker milijarderjev, za 31,8 milijona dolarjev kupila 7500 kvadratnih metrov veliko zemljišče, ki leži tik ob morju. Otok se nahaja približno eno uro vožnje od Trumpovega posestva Mar-a-Lago, v bližini pa stanuje tudi Jaredov brat, Josh, ki je poročen z manekenko Karlie Kloss.

ivanka trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • rexuathe 18:21 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • seicacun 14:41 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • siblfromwai 11:38 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks