Magazin > VIP
26 ogledov

Ivanka Trump je stopila pred oltar

Žurnal24 main
Hčerka ameriškega mogotca Donalda Trumpa je v nedeljo dahnila usodni da. Ivanko je pred oltarjem pričakal izbranec Jared Kushner, s katerim sta skupaj že dve leti.

Ivanka in Jared sta na skupno pot krenila v nedeljo, na zasebnem posestvu Ivankinega očeta Donalda Trumpa v New Jerseyu. Sedemindvajsetletna nevesta je po poročanju ameriških medijev nosila osupljivo poročno obleko priznane oblikovalke Vere Wang. Ta je Ivankino obleko zasnovala na podlagi obleke, ki jo je na svoji poroki nosila nesmrtna Grace Kelly. "Videti je bila naravnost božansko," je izdala Ivankina predstavnica za tisk.

 

Hitra, a sanjska poroka

Jared Kushner, lastnik uspešnega časopisa The New York Observer, je svoje dekle zasnubil pred komaj tremi meseci, zato zaročenca nista imela veliko časa za organizacijo poroke. A kljub temu so priprave kmalu stekle po načrtu, je pojasnila Ivanka. "Zahvaljujoč dobri načrtovalki porok, se je vse odvijalo brez zapletov, zato bi vsem ženskam sporočila, naj si jo omislijo za svojo poroko."

 

Svatbe se je kajpak udeležilo veliko znanih obrazov, ki so občudovali mladoporočenca. Najbolj ponosen pa je bil prav gotovo Ivankin oče Donald, ki je nad hčerkino izbiro življenjskega partnerja naravnost navdušen. 63-letni podjetnik je medijem izdal, da sta njegova hčerka in zet fantastičen par.



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.