Magazin > VIP
90112 ogledov

Ivanka Trump: Zaradi Melanie pred vsemi v solzah

ivanka trump Youtube
Ivanka Trump je med govorom postala čustvena.

ZDA so včeraj dobile novega predsednika, in to ob odsotnosti starega … Trumpova sta se namreč na Florido odpravila, še preden je Joe Biden roko položil na Biblijo in zaprisegel.

Preden sta odletela, je Donald Trump imel govor, v katerem je še malo pohvalil svojo administracijo, nato pa je mikrofon za nekaj sekund prepustil prvi dami, ki je povedala: "Biti vaša prva dama, je bila moja največja čast. Hvala za vašo ljubezen in podporo. Ostali boste v mojih mislih in molitvah. Bog naj vas blagoslovi in tudi vaše družine ter ta čudoviti narod.“

Ivanka Trump je ob besedah mačehe postala zelo čustvena, v oči so ji stopile solze, česar pri 39-letnici nismo vajeni. Odnos med Ivanko in Donaldom je zelo tesen. Med mandatom je bila njegova svetovalka in šušljalo se je celo, da je ona v resnici prva dama. Njen odnos z mačeho pa naj bi bil že od nekdaj precej napet, če to drži, je Ivanka na to vsekakor pozabila in s tem malim čustvenim izbruhom pokazala, da je tudi na Melanio ponosna.

Komentarjev 5
  • Majazmaja 11:22 25.januar 2021.

    Cmizdila je zato, ker je dojela, da je konec. Konec službe, konec življenja v Washingtonu in konec življenja v New Yorku, kjer ni več zaželena. Sicer bo šla v nekajmilijonov vreden dvorec na Florido, kjer bi lahko poležavala in se ...prikaži več šla bogato dedinjo, ampak ona hoče več - hoče oblast, občudvanje. Tega pa ni in upam, da se fiasko s Trumpoidi nikoli več ne ponovi.

  • arthur 22:10 21.januar 2021.

    Kuri nas bolac.

  • bobo7 14:36 21.januar 2021.

    Ivanka ne pozna Melanije, ona je štajerka, če se kdo štajerki zameri, jih dobi s kolom po hrbtu