Magazin > VIP
52504 ogledov

Ivanki Trump je verjetno žal, da je objavila ta zapis

Ivanka Trump
To se zgodi, kadar se šopiriš s tujim perjem.

Pred nekaj dnevi je svet izvedel veselo novico: Prvi rezultati tretje faze testiranja cepiva proti covidu-19 kažejo, da cepivo lahko prepreči covid-19. Iz farmacevtskega podjetja Pfizer sporočajo, da je njihovo cepivo po zadnjih rezultatih 90-odstotno učinkovito. Gre za cepivo BNT162b2, ki ga razvijata nemško podjetje BioNTech in ameriški farmacevtski velikan Pfizer. 

Ta vest je razveselila tudi Ivanko Trump, in to tako zelo, da se je oglasila na Twitterju. Njen zapis pa je naletel na ogromno neodobravanje. "Naš predsednik se je uprl pričakovanjem 'strokovnjakov' in uresničil svoj ambiciozni cilj, da do konca letošnjega leta dobimo varno in učinkovito # COVID19 #cepivo za Američane! Obljube dane, obljube izpolnjene.“


Tviteraši so "prvo hčer“ hitro spomnili, da njen oče s tem velikim uspehom nima nič. 

"Veš, kdo je odgovoren za cepivo? Znanstveniki, ki so ga razvili.“
"Smešno, da je Pfitzer najprej poklical Bidna.“
"Umrlo je 240 tisoč ljudi, njegova družina pa si še vedno treplja po rami.“
"To je najbolj zavajajoč tvit. 1. Pfitzer se je od tvojega očeta popolnoma distanciral. 2. Tvoj oče je razlog, da virusa še nimamo pod nadzorom. 3. Tvoj oče je razlog, da je umrlo 230 tisoč Američanov.“
"Mislim, da je zadnja injekcija botoksa uničila ostanke možganov. Takoj poišči zdravniško pomoč.“

Res je, da je Donald Trump maja letos sprožil operacijo "Warp Speed", ki naj bi farmacevtske družbe spodbudil k čim hitrejšemu razvijanju cepiva. Res pa je tudi, da Pfitzer od ameriške vlade ni vzel niti centa. "Nikoli nismo bili del te operacije. Denarja nismo prejeli niti od ameriške vlade niti od kogar koli drugega,“ je pred nekaj dnevi povedala predstavnica farmacevtskega podjetja Pfitzer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.