Magazin > VIP
68 ogledov

Ivonina mati o nosečniških govoricah

ivona Facebook
Pojavile so se govorice, da je Ivona Pavlović noseča. Poklicali smo njeno mamo.

Po navajanju spletnega portala Slovenske novice naj bi bila Ivona noseča, vendar njena mati to ostro zanika. "Ta informacija absolutno ni resnična. Ivona je srečna in zadovoljna prišla s počitnic, sedaj pa ima druge obveznosti. Sploh ne vem, od kje so prišle take informacije," se je nad  netočnostjo informacij zgrozila njena mati. "V daljni prihodnosti si sicer želim vnuka ali vnukinjo, ampak sedaj pa vsekakor mislim, da je Ivona še premlada za kaj takega," nam je še pojasnila.

Ivone za komentar o tej temi še nismo uspeli priklicati. Nam je pa včeraj pojasnila, zakaj je ni med komentatorji šova Kmetija: Nov začetek BREZ CENZURE. Govorilo se je namreč, da je sodelovanje potrdila, a je na Planet TV tik pred začetkom omenjene oddaje niso več mogli priklicati. "Mislila sem, da bom psihično in fizično lahko zmogla delo na Planet TV,  vendar sem se raje odpravila na potovanje s svojim fantom, da se malo spočijem,“ je povedala Ivona. "Poleg tega pa se pri meni dogaja še nekaj zanimivega, hitro boste izvedeli, (za)kaj,“  je še pristavila na svoj iskrivi način.

Komentarjev 4
  • tecumseh_1975 13:18 25.september 2015.

    najboljš pri teh delomrznežih in lenuh je to da kljub vsem rabijo dopust.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:27 25.september 2015.

    "Mislila sem, da bom psihično in fizično lahko zmogla delo na Planet TV, vendar sem se raje odpravila na potovanje s svojim fantom, da se malo spočijem"Totalno neresna.

  • rororkoko 12:00 25.september 2015.

    to ni res, jaz jo vsak večer oplajam telepatsko na daljavo