Magazin > VIP
18316 ogledov

Iz Camillinega tabora streljajo proti Williamu in Kate

princ william, kate middleton Profimedia
Ljudstvo ju obožuje, viri blizu družine pa pravijo to!

Princ William in princesa Kate sta na Otoku zelo priljubljena. Pravijo celo, da sta rešitev za monarhijo, katere priljubljenost je konstantno padala, dokler jima niso predali vidnejših nalog dvora. Teh je sedaj vedno več. Nazadnje sta obiskala mladinski center na Škotskem, kjer sta veselo klepetala z mladimi in pokazala svoje kolesarske spretnosti. Javnost je nad takšnimi akcijami seveda navdušena. Njuna "preprostost" pa ni vsem všeč. Slavni arhitekt in oblikovalec pohištva, ki velja za dobrega prijatelja kraljice Camille, Nicholas Haslam, na par gleda skeptično. Pristala sta celo na njegovem tradicionalnem seznamu "Common List" - seznamu povprečnežev, na katerem sta letos tudi Mick Jagger in Rod Stewart.

Omembo si je par prislužil zaradi svojega stila oblačenja in dolgočasnih nastopov. Medtem ko se je vojvodinja Meghan za obisk zavetišča za brezdomce ovila v plašč, ki stane 4000 dolarjev, se Kate in William trudita, da bi izpadla bolj skromna. 

Tako se po mnenju oblikovalca ne bi smel obnašati nihče, ki predstavlja monarhijo. Še zlasti ga moti to, da Will in Kate mnogokrat nosita barvno usklajene oprave. "Videli smo nešteto posnetkov, na katerih cela družina nosi različne odtenke modre. Kako dolgočasno. Nenavadno je celo družino videti v modri. Ne bi Charlotte raje nosila bele barve?" se sprašuje. Ob tem je spomnil, da so modrokrvneži včasih nosili bolj "eksotična" oblačila, ki jih sedaj pogreša.

 

 

Komentarjev 2
  • bi_ba 13:42 14.november 2023.

    Zdolgočasena in zoprna do amena. Se pa na slikah prisiljeno smehljata. Tako življenje je nočna mora.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:44 14.november 2023.

    dokler jima niso predali vidnejših nalog dvora. Teh je sedaj vedno več. Nazadnje sta obiskala mladinski center na Škotskem, kjer sta veselo klepetala z mladimi in pokazala svoje kolesarske spretnosti. Ja, ful garata haha