Magazin > VIP
521 ogledov

Iz Črnomlja po slavo v Hollywood

Žana Povše
1/11
Žurnal24 main
Se še spomnite seksi pevke Žane, ki je leta 2007 osvajala s pesmijo Druga violina? Žani je po nekaj blamažah očitno le uspelo prodreti v Hollywood.
Komentarjev 3
  • saramara 10:23 10.september 2012.

    In ti nimas niti toliko soli v glavi, da nisi sposoben NE PREBRATI novice, ki te ne zanima???

  • esimslo 20:02 09.september 2012.

    Še danes se pridruži igri in pomagaj Sloveniji , da si opomoremo od Vojne z Itlajani.Registracija na tej povezavi http://j.mp/NaW0IN Je spletna igra, kjer lahko postanete podjetnik, vojak, politik ali celo predsednik. Slovenija je že bila med ...prikaži večd mocnejšimi državami. Vendar pocasi pada zaradi premalega števila igrlacev.Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih 630 ljudi trenutno najvecja država pa je Polska s kar 3,120 prebivalci. Slovenija ima zelo velik potencial in za razvcet potrebuje vec ljudi. Trenutno nacrtujemo ter že izvajomo napad nad Itlajane ter obrambo pred Madzari.Zavezniki Slovenije so zlo dobro sodelujemo z Hrvati, Grki in še in še…..Trenutno smo najbolj povezani s Hrvati ter Grki predvsem zato, ker veliko naših preostalih zaveznikov, ne pomagajo kot bi lahko oziroma morali. Naši najvecji nasprotniki so Madzari,italjani ter njihovo zavezništvo, ki trenutno prevladuje na vseh podrocjih.Zaenkrat se kar dobro

  • Dejan Kodrič 14:58 09.september 2012.

    Koga pa ta krava briga? Koliko so vam plačali za članek? Jaz bi plačal vam, d atakih bedarij ne objavljate, ker to ne zanima nobene vesoljne slovenije in je vsaka stvar odločitev in uspeh posameznika.