Magazin > VIP
28 ogledov

Iz hiše letel Igor, vselila se je Teja

Nominaciji sta ga stali nadaljnjega bivanja v hiši. (Foto: Pro Plus) Žurnal24 main
Gledalci so odločili, da razvpito hišo zapusti Igor. Za kupček denarja se zdaj bori še sedem tekmovalcev, ki se jim je nocoj pridružila Teja, gledalcem poznana iz Supermodela Slovenije.

Ta teden je na nominacijskih stolčkih sedelo največ  stanovalcev hiše Big Brother. Kar pet jih je trepetalo pred nocojšnjo odločitvijo gledalcev, ki so iz hiše izselili Igorja.

Igor je bil tokrat dvojno nominiran. Nominacijo sostanovalcev si je prislužil, ker se je po njihovem mnenju obnašal kot "glava družine", obenem pa je nerad priznal svoje napake ter poniževal sostanovalce. Drugo nominacijo pa je prejel zaradi cigaret, ki jih je vzel z vrta.

Izselitvi se je že četrtič izognil Zlatko, ki so ga stanovalci nominirali predvsem zato, ker si neizmerno želi domov.  Vendarle ga od doma loči vsaj še teden dni.

Kazenska nominacija za grešnike
Činč je prvi izmed grešnikov, ki je prekršil pravila hiše. Na vrtu je namreč našel škatlico cigaret, ki jo je vzel, zaradi česar je med nominiranci pristal kazensko.

teja stra%C5%BEi%C5%A1ar | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Maki je naziv nominiranca dobil kazensko, saj je Sandri  povedal, da ji njegovo dekle Maja sporoča, da je najbolj normalna med puncami v hiši. Ker Big Brotherjeva pravila zapovedujejo, da novi stanovalci ne smejo govoriti o zunanjem svetu, ga je Veliki brat nemudoma nominiral.

Kazensko nominiran je bil tudi Mišo, ki se je konec oktobra v hišo vselil istočasno kot Maki. Nominacija ga je doletela, ko je Zlatku priznal, da ga je nominiral, kar je v hiši prepovedano.

Za nagrado se poteguje nova stanovalka
Teja, tekmovalka šova Supermodela Slovenije, je nova sostanovalka, ki se bo s preostalimi sedmimi tekmovalci potegovala za glavno nagrado. Ta se je zaradi neuspešno opravljene naloge znižala na 105 tisoč evrov. Stanovalci namreč dveh nalog, ki jim jih je Big Brother naložil vsak dan, niso opravili uspešno, zato je šef hiše odločil, da je glavna nagrada nižja za 15 tisoč evrov.

Osem tekmovalcev ostaja zaprtih med stenami najbolj slavne hiše. Kateri izmed njih bi se lahko od glavne nagrade poslovili prihodnji teden, bo znano že v ponedeljek, v torek pa si lahko na našem portalu preberete sočne čenče iz hiše slavnih, ki nam jih bo v intervjuju razkril Igor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.