Magazin > VIP
17544 ogledov

Iz Hollywooda prihajata vesela in žalostna vest

Daniel Radcliffe Profimedia
En znani par pričakuje prvega otroka, en znani par pa se ločuje.

Zvezda franšize Harry Potter, Daniel Radcliffe, in njegova dolgoletna partnerka Erin Darke, pričakujeta prvega otroka. Kdaj bo otrok privekal na svet, nista razkrila, prav tako še ni znano, ali Erin pod srcem nosi deklico ali dečka.

33-letni Britanec in pet let starejša ameriška igralka sta se spoznala med snemanjem filma Kill Your Darlings in sta že deset let par. "Najina lika se srečata in začneta spogledovati, zato bi lahko rekli, da obstaja sladek posnetek, ki kaže, kako sva se pravkar prvič srečala in se spogledovala," je dejal igralec in dodal, da je takoj začutil "kemijo". "Ni bilo igranja, vsaj ne z moje strani. Obstaja prizor, v katerem me je spravila v smeh. Zasmejal sem se kot Daniel in ne kot moj lik. Bila je neverjetno duhovita in pametna. Vedel sem, da sem v težavah."

Konec po 12 letih

jim toth, reese witherspoon | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralka Reese Witherspoon in hollywoodski agent Jim Toth sta po 12 letih zakona vložila ločitvene dokumente. "Z veliko mero skrbnosti in premisleka sva sprejela težko odločitev, da se ločiva. Skupaj sva preživela toliko čudovitih let, zato odnos nadaljujeva z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in medsebojnim spoštovanjem do vsega, kar sva skupaj ustvarila." Par ima sina. 

Kot je povedal vir, se ni zgodila nobena "drama". "Med njima preprosto ni več romantičnih čustev." Reese je v teh 12 letih po besedah vira postala "še mogočnejša" in je razširila "svoje interese".

Igralka je bila med letoma 1999 in 2007 poročena z igralcem Ryanom Phillippejem, s katerim ima sina in hčerko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.