Magazin > VIP
9392 ogledov

Iz Hollywooda prihajajo lepe in žalostne novice

hilary swank Profimedia
Konec po šestih letih!

Oskarjevka Hilary Swank in njen soprog Philip Schneider sta se razveselila dvojčkov. "Ni bilo preprosto, ampak fant (in deklica) ... bilo je vredno," je na družbenih omrežjih sporočila 48-letnica, ponosna mamica dečka in deklice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Da je noseča, je zvezdnica razglasila oktobra lani v oddaji Good Morning America. "Tega sem si že dolgo želela in moj naslednji projekt je materinstvo," je dejala. Hilary je na družbenih omrežjih večkrat objavila utrinek z nosečniškim trebuhom. Večjih težav zvezdnica na srečo ni imela. "Ženske si superjunakinje. Česa vse so zmožna naša telesa. Odkrila sem novo vrsto spoštovanja. Že od nekdaj imam rada ženske, sedaj pa pravim: 'Wow, to lahko naredimo!'" pa je lepotica povedala januarja v neki pogovorni oddaji.

Zvezdniški razhod

Joe Alwyn, taylor swift | Avtor: Profimedia Profimedia
Včeraj je odjeknila vest, da je pevka Taylor Swift spet samska. Po šestih letih in govoricah o zaroki naj bi že pred tedni razpadla njena zveza z igralcem Joejem Alwynom. Še oktobra so viri zatrjevali, da je njuna zveza "trdna", lepotca pa v zadnjem času niso videvali na njenih koncertih, kar je bilo mnogim sumljivo. Entertainment Tonight poroča, da sta se razšla v prijateljskih odnosih.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.