Magazin > VIP
54 ogledov

Iz prsi ji je tekla zelena gnojna sluz

Jodie Marsh BARM/Fame Pictures
Britanska starleta Jodie Marsh je razkrila grozote, ki jih je izkusila po tem, ko si je dala povečati prsi. Svojo odločitev za plastično operacijo zdaj obžaluje.

Plastična starleta Jodie Marsh, ki si je pred štirimi leti dala povečati prsi z bujne košarice D na G, je spregovorila o mori, ki jo je doživljala po plastični operaciji. Le nekaj dni po posegu so se ji prsi namreč močno vnele in ji otekle, šivi so ji popokali, bolečine pa so bile neznosne. "Prsi so bile videti, kot da bodo eksplodirale. Iz njih je tekla zelena gnojna sluz in ves čas so krvavele. Zelo me je bolelo," je razkrila.

Posledice tega so vidne še danes, saj so Jodie na prsih ostale grde brazgotine. Še zdaj se spominja bolečin in svojo takratno odločitev obžaluje. "Želim si, da tega ne bi storila. Ljudje bi se morali zavedati, da vsako povečanje prsi lahko postane grozljivka," opozarja.

Za povečanje prsi se je odločila, ker so se ji prsi z leti povesile, vendar se tudi po posegu ni počutila bistveno bolje. Triintridesetletnica je priznala, da je to vplivalo tudi na njene zveze z moškimi, saj se je zaradi brazgotin pogosto sramovala sleči pred njimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.