Magazin > VIP
40 ogledov

Iz športa v Odmeve

Igor E. Bergant govoric o tem, da prihaja v Odmeve, ni ne potrdil ne zanikal. (F Žurnal24 main
Bergant v Odmevih. Urednica informativnega programa si v Odmevih za voditelja želi Igorja E. Berganta.

Novinar in komentator športa na TV Slovenija (TVS) Igor E. Bergant naj bi, kot smo slišali iz zanesljivih virov, postal voditelj informativne oddaje Odmevi, ki jo trenutno izmenjaje vodijo Slavko Bobovnik, Rosvita Pesek in Tomaž Bratož.

"Dogovorjeni smo, da bomo javnost o tem obveščali po dogovoru. Ko bo stvar zrela za objavo in bodo vse odločitve ustrezno sprejete, bo informativni program obvestil javnost, jaz pa sem se dogovoril, da o tem sam ne bom govoril," je na naše vprašanje, ali je res, da se dogovarja za mesto voditelja Odmevov, skopo odgovoril Igor E. Bergant, ki novice ni ne zanikal ne potrdil, temveč nas je napotil na vodstvo informativnega programa.

V fazi pogovorov
Da v voditeljskih vrstah Odmevov načrtujejo spremembe, pa je potrdila Ksenija Horvat Petrovčič, nova odgovorna urednica informativnega programa na TVS.

"Z Igorjem E. Bergantom se dogovarjamo zelo resno,
a nismo še ničesar podpisali," pravi Ksenija Horvat
Petrovčič. (Foto: Stane Sršen)

"Z Igorjem E. Bergantom se dogovarjamo zelo resno, a nismo še ničesar podpisali," je povedala in dodala, da datum njegovega morebitnega prihoda še ni določen, so pa zato v fazi intenzivnih pogovarjanj. "Mislim, da bomo Odmeve sicer pustili takšne, kot so v tem trenutku," je Petrovčičeva odvrnila na vprašanje, ali se oddaji obetajo še kakšne spremembe, vendar ni izključila tega, da bi na račun Bergantovega prihoda Odmeve zapustil kateri od dosedanjih voditeljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.