Magazin > VIP
11414 ogledov

Iz teh dveh razlogov nikoli ne bomo izvedeli, kakšno je Schumijevo stanje

Michael Schumacher Jordan F1 Facebook
Letos bo od nesreče minilo devet let.

Sedemkratni svetovni prvak v F1, Michael Schumacher, je 29. decembra 2013 malo pred 11. uro tako nesrečno padel med smučanjem, da je utrpel hude poškodbe možganov. 

Zadnja informacija o njegovem zdravstvenem stanju je iz njegovega tabora prišla septembra 2014, ko so ga iz bolnišnice premestili domov. Napredoval je, "a pred njim je še dolga in težka pot", so povedali. Od takrat vlada tišina ... Družina zasebnost varuje, kot jo je pred nesrečo poskušal varovati tudi Schumi.

Focus poroča, da obstajata vsaj dva razloga, zakaj žena Corinna in Schumijeva managerka Sabine Kehm javnosti ne obveščata o stanju nekdanjega dirkača. 

Kot prvo je zaradi kompleksnosti poškodb težko podati zanesljivo prognozo. Družina bo javnost obvestila le o večjih in ključnih spremembah. Nihanja so pri pacientih s takšnimi poškodbami del vsakdana - enkrat se počutijo bolje, že naslednji dan pa se lahko stanje poslabša. 

Po pisanju medija bo Kehm javnost obvestila šele, ko bo na vidiku novo upanje za znatno izboljšanje Michaelovega zdravja. Če bi danes podala izjavo za javnost, bi jo verjetno morala tudi čez nekaj dni in tako dalje ... Tudi zato morda nikoli ne bomo izvedeli, kako je s priljubljenim Nemcem.

Nekdo, ki ve več, je nekdanji komentator F1 Miran Ališič. Preberite, kaj on pravi o stanju dirkaške legende. 

Komentarjev 3
  • mirror 13:52 09.maj 2022.

    Na Žurnalu je presežek novinarjev, ki ne vedo kaj bi pisali. Malo pišite o Golobovih kupčijah po Balkanu. Ne upate ali ne smete?

  • Toma 13:23 09.maj 2022.

    Jaz pa na drevo in v jok!

  • munja 13:01 09.maj 2022.

    Brez zveze, kar naprej neka ugibanja. Ali povejte vse ali pa za vedno nič več. Samo, da se klika, to je važno.