Magazin > VIP
42 ogledov

Iz zarjavelega kombija bo naredil pivovrano

Matej Špehar Osebni arhiv
Iz 30 let starega kombija bi Matej Špehar rad naredil mini pivovarno.

Matej Špehar bi rad zbral dovolj denarja, da bi iz 30 let starega kombija znamke Volkswagen, naredil pivovarno: "Lani poleti smo ga rešili in postavili nazaj na kolesa. Letos poleti ga s skupnimi močmi vračamo nazaj na cesto. S posebno misijo, ki se jo bodo razveselili vsi pivoljubci. Postal bo Beer Bulli, kombi poln piva, ki bo imel na boku pipe hmeljnega veselja," je povedal Matej: "Postal bo Beer Bulli, kombi poln piva, ki bo imel na boku pipe hmeljnega veselja."

Obljublja, da bo imena vseh, ki bodo darovali vsaj kakšen evro, podpisal na vrata kombija. Kombi bodo morali razstaviti, restavrirati, kupiti nove dele, avto sestaviti, vstaviti motor, dodati strojne in elektro inštalacije, poklepati, prebarvati, urediti dokumentacijo, inštalirati gostinsko opremo, dodati pipe in napolniti sode s pivom. Ekipa, na čelu katere je Špehar, za projekt potrebuje 15 tisoč evrov. A to je le četrtina zneska, ki bo potreben, da se Beer Bulli pojavi na cesti. Četrtina zneska bo lastna investicija, polovico pa bodo pokrili različni pokrovitelji. Trenutno so na 56 odstotkih do končega cilja, zbrali so 8639 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.