Magazin > VIP
360 ogledov

Izbrali naj smrkljo 2013

Anamaria Goltes Naj smrklja 2013
1/9
Nikola Miljković/Krater Media
Letošnja naj smrklja je postala Anamaria Goltes iz Zagorja ob Savi.

Včeraj so  v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik podelili naziv naj smrklja. Za naziv se je letos potegovalo več kot 140 kandidatk, le dvanajstim pa se je uspelo prebiti med finalistke. Lento, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Anamarii Goltes iz Zagorja ob Savi, ki navdušenja ob prejetem naslovu ni skrivala. "Zelo sem vesela, čeprav je vsaka izmed nas zmagovalka, a so verjetno v meni videli to mojo komunikativnost, odprtost, simpatičnost in to, da z vsemi takoj zapletem v pogovor," je povedala zmagovalka, ki svoj prosti čas posveča plesu in tudi na tem področju osvaja številne zmage.

Prva spremljevalka je postala Nikita Belopavlovič iz Ljubljane, druga spremljevalka Klementina Zavšek iz Celja, prvič pa je bila letos izbrana tudi naj net smrklja. Naziv je pripadel tisti smrklji, ki je bila deležna največ podpore na družabnih omrežjih, Almi Pijuković iz Velenja: "Hvaležna sem vsem, ki so me podprli na družabnih omrežjih. Ta naziv mi veliko pomeni, saj se želim v prihodnosti še bolj posvetiti manekenstvu."

Prireditev je vodila Tjaša Kokalj, najstnice pa so razvnemali Challe Salle, Manche, Adam Velić, Alex Volasko in Alja Krušič. O zmagovalki je letos odločala žirija v sestavi: Kristijan Flegar, manager NC Supernova Ljubljana Rudnik, Mateja Špiranec, odgovorna urednica revije Eva, Edis Vukalić, vodja frizerske ekipe v Studiu 4, Barbee Šuštaršič, koreografinja v plesni šoli Bolero, in Klemen Bunderla, voditelj na radiu Aktual.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.