Magazin > VIP
63 ogledov

Izbrali najlepšega Slovenca!

Jure Rugani in Matija Dušak.
1/16
Vid Rotar
Včeraj so v ljubljanskem klubu Cirkus izbrali mistra Slovenije 2013.

Včeraj se je v finalu tekmovanja Mister Slovenije 2013 borilo deset napetih mladcev, lento najlepšega Slovenca pa je osvojil 23-letni študent fakultete za šport Jure Rugani. "Zmage nisem pričakoval, sem si jo pa želel. S tem sem se začel ukvarjati šele pred kratkim, tako da sem nekaj malega izkušenj že imel, veliko pa sem jih pridobil predvsem v času tega projekta. Erik Ferfolja, Nina Uršič in celotna ekipa so nas odlično pripravili in upam, da je finalni nastop izpadel vrhunsko," nam je zaupal Jure, ki je tako študijsko kot zasebno predan športu. Triindvajsetletnik je sicer še samski, a nam je v smehu zaupal: "Upam, da bo sedaj kaj več povpraševanja, bomo videli," o uspešnosti svojih predhodnikov na svetovnih izborih pa je dodal: "Pritiska ni, od sebe bom dal bom vse in upam, da bom še boljši od njih."

Praznih rok pa ni ostal niti finalist z najbolj zagretimi navijači, 21-letni Matija Dušak, ki je osvojil lento 'best model'. "Vesel sem, lahko bi ostal brez naziva, zato nisem razočaran. Z manekenstvom sem se ukvarjal že prej, zagotovo pa si z nazivom obetam več ponudb in večjo prepoznavnost," je ob osvojitvi lente povedal Matija.

Strokovno komisijo so sestavljali Matjaž Kumelj, Katarina Venturini, Eva Ana Kazič, Benjamin Kračun, Tamara Smonker, Aleš Prestor, Tjaša Kokalj, Danijel Karaconi, Ana Gregorič in častni gost dogodka Britanec Ryan Terry, mister international 2010. Mister Slovenije 2013 Jure Rugani bo Slovenijo zastopal na svetovnem lepotnem izboru Mister International 2013 v Indoneziji. Vrhunec lepotnega dogajanja se bo na Daljnem Vzhodu odvijal novembra, potoval pa ne bo sam, saj ga bo spremljala predstavnica organizacije Mister Slovenije in nacionalna direktorica Nina Uršič.

Prireditev je vodila Pia Pustovrh, gosti, med katerimi se je trlo zvezdniških lepotic, in navijači pa niso uživali le v razgledu, temveč je bilo poskrbljeno tudi za njihova ušesa. Med nastopajočimi so se na odru zvrstili DJ Dey, pevke Lea Sirk, Christine Zadnikar in April, glasbenika Gaj Trček in SoulGreg, plesna skupina Endless ter komik Dušan Tomić.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.