Magazin > VIP
313 ogledov

Izbris firme: Jankovićevi zagodla administracija

vesna jankovič Žurnal24 main
Vesni Janković zaradi administrativne napake grozi izbris družbe.

Vesna Janković oziroma njena družba JV kreativni marketing naj bi bila davčni neplačnik in je že v postopku izbrisa. Vesna nam je zatrdila, da prvo ne drži, kar smo preverili tudi na spletni strani Finančne uprave, kjer njeno podjetje ni na seznamu neplačnikov. Drži pa, da podjetju grozi izbris iz registra, a Jankovićeva pravi, da gre zgolj za administrativno napako, zaradi česar so njeni odvetniki že podali ugovor.

"Ne drži, da bi bila moja družba JV kreativni marketing d.o.o. davčni neplačnik. Družba ima poravnane vse obveznosti in posluje odlično. Res pa je, da je prišlo zaradi administrativne napake do začetka postopka izbrisa firme iz registra. Zoper sklep o začetku postopka izbrisa, je bil podan ugovor, ki bo po mnenju mojih odvetnikov v najkrajšem času uspešno rešen. Družbo JV kreativni marketing d.o.o., katero sem ustanovila lansko leto 2015, sem zaključila z dobičkom. Kljub težkim razmeram na trgu, s svojim podjetjem dosegam dobre poslovne rezultate," je za zurnal24.si povedala Vesna.

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.