Magazin > VIP
31 ogledov

Izdajala se je za kraljico in dobila podatke o Kate

Kate Middleton FameFlynet
Voditelja neke avstralske radijske oddaje sta izvedla drzno potegavščino in pod pretvezo, da sta kraljica Elizabeta in princ Charles, poklicala v bolnišnico, v kateri leži Kate Middleton.

Medtem ko si ves svet želi čim več izvedeti o nosečnosti Kate Middleton, ki je še vedno na opazovanju v bolnišnici, sta avstralska radijska voditelja Mel Greig in Michael Christian informacije dobila kar od bolnišničnega osebja. To jima je uspelo s pretvarjanjem, da sta kraljica Elizabeta in princ Charles. Ko sta poklicala v bolnišnico, se jima je oglasila medicinska sestra, ki je "kraljici" odgovarjala ponižno in sploh ni podvomila o tem, da gre za resnično osebo. "Kate trenutno spi, noč pa je minila brez posebnosti. Dajemo ji veliko tekočine, tako da je njeno stanje trenutno stabilno," je povedala. Ko sta jo "Elizabeta" in "Charles" vprašala, kdaj lahko prideta na obisk, je odgovorila: "Kadarkoli po deveti uri bi bilo primerno, po tem, ko jo bo pregledal zdravnik."

Medicinska sestra je voditeljema še izdala, da Kate v času njene izmene ni bruhala, in dodala, da je najbrž težko spati v tuji postelji. "Charles" je ob tem pripomnil: "Ja, seveda, saj je daleč od palače, kajne?"

Tiskovni predstavnik bolnišnice kralja Edwarda VII. je ob tem incidentu povedal, da globoko obžaluje, kar se je zgodilo. "Zasebnost naših pacientov jemljemo skrajno resno, zato smo že začeli postopek spremembe protokola telefonskih klicev."

Voditelja sta se medtem že opravičila za potegavščino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.