Magazin > VIP
38 ogledov

Izdala, koga si želi

Ana Klašnja Saša Despot
Ana Klašnja nam je izdala, da si ne želi plesalca, izjema je le mariborski baletnik Anton Bogov.

"Nimam časa, da bi si poiskala fanta, vame se mora nekdo zaleteti," nam je potožila Ana Klašnja, nad idejo, da bi si izbrala kakšnega plesalca, pa ni najbolj navdušena: "Ne vem, če si želim partnerja, ki bo z mano 24 ur na dan. To vsekakor ima svoj čar, vendar se mi zdi, da mora vsak imeti malo svojega življenja. Jaz sem človek, ki se hitro počutim utesnjeno. Rada spoznavam nove ljudi, si pridobivam nove izkušnje in če bi bila le z enim človekom 24 ur na dan, bi me to dušilo."

Kljub vsemu, pa se Ana ne bi branila mariborskega baletnika Antona Bogova, pa čeprav le za en ples: "Moja prva solo vloga je bila vloga Klare v Hrestaču in takrat je bil moj soplesalec mariborski baletnik Anton Bogov, ki pa se je z menoj precej namučil, saj sem bila šele začetnice. Res se je trudil, da sem dojela osnove plesa v dvoje. Sedaj sicer plešem z drugimi fanti, vendar, če bi lahko, bi ta balet še enkrat odplesala z njim. Zelo sem mu hvaležna za čas, ki ga je takrat vložil vame. Šele sedaj, ko plešem s kom mlajšim, vidim, koliko dela je potrebno, če nekdo nima pojma. Res bi mu privoščila, da odpleševa to še enkrat, saj se danes ne bi prav nič mučil (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.