Magazin > VIP
16 ogledov

Izganjalec hudiča bo rešil Britney

Je Britney res obsedel hudič?
1/2
Žurnal24 main
Britney Spears se je odločila, da bo sama poiskala rešitev za svoje probleme. Menda bo vse njene težave rešil izganjalec hudiča. Da je tekanje za Britney nevarno, so spoznali tudi fotografi.

V sili hudič muhe žre, Britney pa na pomoč kliče izganjalca. Duhovnik naj bi izgnal demone, ki so jo obsedli. S tem naj bi se strinjala tudi Britneyjina mama Lynne, ki se je že pogovorila z duhovnikom, ki je obljubil svojo pomoč.

Kako naj bi proces izganjanja potekal, še ni znano, najverjetneje pa ne gre pričakovati podobnih prizorov kot v kultnem filmu Izganjalec hudičev.

Izogibanje fotografom
Fotografi so lahko nadležni. Do tega spoznanja je prišla tudi Britney, ki se jim je poskušala izogniti, a ji to ni ravno uspelo. Njeno skrivanje si oglejte spodaj.


Paparaci v strahu prežijo na pevko
Trenutno pa se paparaci, ki so zvezdnici ves čas za petami, bojijo za svoje življenje. Govori se namreč, da naj bi konkurenčne agencije najemale nepridiprave, predvsem člane raznih losangeleških tolp, in jih s kamerami pošiljale med fotografe, ki pevki ne dajo miru. Tako prihaja do pretepov, prerezanih avtomobilskih gum ali še česa hujšega. Predstavniki agencij zatrjujejo, da nepridipravov z ulice ne najemajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.