Magazin > VIP
17086 ogledov

Izginila je zvezda iz slovenskega Big Brotherja

soraja big brother voyo.si
Prijatelji so v skrbeh.

Starleto Sorajo Vučelić, ki je nastopila tudi v našem Big Brotherju, njeni menedžerji, prijatelji in sodelavci iščejo že več dni, piše portal 24sata. Pred nekaj dnevi so 32-letnico policisti privedli na letališče v Beogradu in jo deportirali v Črno goro, ker je njihova državljanka. Sorajo so označili za rizično osebo, ki bi lahko ogrožala javni red v Srbiji.

Soraja se je takrat vračala iz Turčije, kjer je snemala film. Najel jo je turški poslovnež Angel Cengiz Şıklaroglu, ki je bil zaradi izsiljevanja pred kratkim izpuščen iz zapora. Za rešetkami se mu je porodila ideja, da posname film o svojem življenju, vlogo žene, ki so jo pred nekaj leti ubili, je zaupal Soraji, ki se od konca maja ne oglaša več na telefon.

Njeni tiskovni predstavniki so šokirali javnost z informacijo, da neznana oseba preko aplikacije Viber pošilja sporočila, da "Sare ni več“. Medije so zaprosili, da teh sporočil, ki prihajajo s Sorajine telefonske številke, ne objavljajo, saj identiteta pošiljatelja ni znana. Njeno izginotje so že prijavili črnogorskemu ministrstvu za notranje zadeve.

Soraja je bila sicer nazadnje opažena 3. junija v Budvi. Po nekaterih informacijah naj bi se starleta nahajala v Švici, nekateri pa pravijo, da je v Italiji. 

Komentarjev 1
  • Ebony_Curr 17:49 08.junij 2018.

    Google zdaj plačuje € 794 na € 982 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom to lahko naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 33500 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje lahko to naredijo en0stavnoo in 600-dnevno na dan in lahko zaslužijo višje s časom ... Tako sem začel ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com