Magazin > VIP
1874 ogledov

Izginila največja zvezda Kitajske

Fan Bingbing
Fan Bingbing pogrešajo že več kot dva meseca.

Na Kitajskem igralko Fan Bingbing poznajo vsi. Igrala je vseh velikih kitajskih filmskih produkcijah, odkrili pa so jo celo v Hollywoodu, kjer je dobila vlogo v filmih Iron Man 3 in X-Men. Lepotice, ki je na leto zaslužila 40 milijonov evrov, pa že lep čas ni bilo na spregled. Zadnji javni nastop je imela 1. julija, ko je obiskala bolnišnico za otroke, nekaj dni pozneje se je še oglasila na družbenih omrežjih, nato pa so za njo izginile vse sledi. 

Na Kitajskem se sicer govori, da obstaja velika verjetnost, da je 37-letnica zbežala, ker ima težave s finančno upravo. Pravijo, da je obtožena utaje davkov in da so jo videli v Los Angelesu, kjer naj bi zaprosila za azil. To ji je menda svetoval igralec Jackie Chan.
Drugi pa pravijo, da je ta nasvet dobila prepozno in da že sedi za zapahi.

Fan v svoji domovini ni bila le priljubljena igralka, ampak tudi talentirana pevka in manekenka. Zaslovela je leta 1999 s serijo My Fair Princess, še večji uspeh pa je zabeležila leta 2003 s filmom Cell Phone, najbolj uspešnim kitajskim filmom leta. Za svojo vlogo je bila nagrajena s kitajskim zlatim globusom.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.