Magazin > VIP
45 ogledov

Izginila ženska, ki je spentljala TomKat

Tom Cruise, Katie Holmes EPA
Ženska, ki je igrala ženitno posrednico med Tomom Cruisom in Katie Holmes, je pred leti izginila neznano kam.

Vlogo kupida med Tomom Cruisom in Katie Holmes je pred leti odigrala Shelly Miscavige, žena scientološkega voditelja Davida Miscavigea, ki je bila sicer nekoč tudi sama ena izmed vodilnih v tem najbolj znanem kultu. Tom se je namreč po propadu njegovega drugega zakona z Nicole Kidman za iskanje nove družice obrnil na Davida, ki pa je nalogo ženitne posrednice predal svoji ženi. Shelly je med hollywoodskimi samskimi dekleti izbrala Katie in nedolgo zatem je že sledila razkošna poroka med zaljubljenima zvezdnikoma.

Medtem pa je Shelly – o njenem življenju znotraj skrivnostnega sveta scientologije se sicer ve bolj malo – le slabo leto zatem izginila neznano kam. Iskanja niso obrodila sadov, v zvezi z njenim skrivnostnim izginotjem pa so se pojavile številne teorije. Nekateri tako verjamejo, da je pobegnila, ko je doživela razočaranje nad vero, drugi pa, da je izgubila bitko z rakom. Ena izmed teorij pa pravi, da so jo poslali na intenzivni program spremembe vedenja v "luknjo“, odročno, zaupno lokacijo, potem ko so jo ujeli, da je poslala prošnjo za delo brez moževega privoljenja. Tja naj bi namreč scientologi za kazen zapirali vse, ki so na kakršenkoli način užalili svoje voditelje. Čeprav cerkev zanika obstoj takšnega mesta, znajo več o njem povedati nekdanji scientologi, ki vsekakor potrjujejo njegov obstoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.