Magazin > VIP
4525 ogledov

Izgubila celo družino: Zvezdnikova vdova poskuša preboleti neverjetno izgubo

jessica klepser Instagram
Leto se slabše za Jessico Klepser ne bi moglo začeti.

christian oliver | Avtor: Profimedia Profimedia
4. januarja je umrl igralec Christian Klepser, znan pod umetniškim imenom Christian Oliver. Njegovo letalo, na katerem sta bili tudi njegovi mladoletni hčerki, je kmalu po vzletu strmoglavilo v morje. Vsi trije potniki in pilot so v nesreči izgubili življenje. 

Klepser je za seboj pustil ženo Jessico, mamo 12-letne Madite in 10-letne Annik, ki se mora sedaj spopadati s to grozno izgubo. Najprej jo je čakala ena najtežjih nalog - posmrtne ostanke svoje družine je morala prepeljati nazaj v ZDA in jih nato pospremiti k večnemu počitku. Na srečo v tej tragediji ni ostala sama. Ob posnetku, na katerem sedi pred fotografijami svojih ljubljenih, se je zahvalila vsem, ki ji stojijo ob strani: "Doma so! Hvala Amy, Lena, Leni, Dawn, Sandy, Robert, Arne, Koko, Marc, Janina, ker ste okoli mene, ko se je vse začelo, ustvarili ta zaščitni mehurček. Brez vas ne bi preživela. Vedenje, da vas bom vedno imela ob sebi, mi pomeni vse." 

Jessica je objavila tudi fotografijo pisem, ki jih je verjetno dobila od sošolcev hčera. Dejala je, da je prebrala vsako sporočilo.

Kot je znano, se je par kar 11 let trudil imeti otroka. Hodila sta od klinike do klinike, a noben zdravnik jima ni znal razložiti, zakaj se jima ta želja noče izpolniti. Leta 2012 pa se je zgodil čudež in rodila se je Annik, dve leti pozneje pa se jim je pridružila še Madita. V zakonu so se pozneje pojavile težave. Par naj bi živel ločeno, kar je Jessici verjetno rešilo življenje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.