Magazin > VIP
5333 ogledov

Izgubljeni posnetki: Diana spregovorila o seksu s Charlesom

princesa diana Profimedias
Na plano prihaja vse več podrobnosti žalostnega zakona Diane in Charlesa.

Čez nekaj dni bo 20 let odkar je princesa Diana umrla v prometni nesreči v Parizu. Ob tej obletnici nastaja veliko dokumentarnih filmov, v katerih pa je tudi kar nekaj še ne videnih posnetkov. Tako na enem od njih Diana razkriva, kakšen je bil njen odnos s princom Charlesom in kakšno je bilo njuno življenje med rjuhami.

"Odšla sem k kraljici in jo v joku spraševala, kaj naj naredim. Ona je odgovorila, da ne ve, češ da za Charlesa ni upanja," je Diana povedala na posnetku, kako je prosila kraljico Elizabeto za pomoč pri svojem zakonu z njenim sinom, ki jo je že takrat varal s Camillo Parker.

charles, diana Magazin Diana klicala Camillo: "Naročila sem, da te ubijejo"

Telegraph piše, da sta se Diana in Charles pred poroko videla zgolj trinajstkrat: "Včasih me je klical vsak dan v tednu, včasih enkrat na tri tedne. In vsakič ko je zazvonil srce, mi je srce poskočilo. zelo čudno se je obnašal."

Povedala je tudi, da je postalo normalno, da seksata le enkrat na tri tedne: "To je s časom postala norma. Tako je bilo." Njun zakon je bil kar nekaj časa problematičen. Nekega dne, ko je imela vsega dovolj je celo rekla: "Če bi pisala scenarij svojega življenja, bi moj mož šel s svojo ljubico in se nikoli več ne bi vrnil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.