Magazin > VIP
22 ogledov

Izkopali bi Jackovo truplo

Odvetnik Ed Chernoff išče nove načine, da bi dokazal, da Conrad Murray (na sliki Žurnal24 main
Michael Jackson še eno leto po smrti nima miru. Njegovo truplo želijo izkopati v okviru sojenja proti Conradu Murrayu, ki je osumljen uboja legendarnega zvezdnika.

Viri so britanskim tabloidom razkrili, da želi Ed Chernoff, odvetnik Conrada Murraya, izpodbiti ugotovitve iz prvotne obdukcije trupla Michaela Jacksona. Trdi, da bi lahko pokojni kralj popa umrl zaradi zlorabe drugih zdravil in ne zaradi prevelikega odmerka propofola, ki naj bi zvezdnika ubil junija lani.

"Če se vnovične raziskave ne bi ujemale z ugotovitvami mrliškega oglednika, bi lahko bile Murrayevi obrambi v zelo veliko pomoč. Logično je, da bi bil naslednji korak izkop trupla, saj bi le tako lahko naredili vnovične raziskave," meni neimenovani vir.

Odvetnikovi ekipi je že uspelo dobiti dovoljenje za raziskavo zamrznjenih vzorcev z Michaelovega trupla, kmalu pa bi lahko izkopali truplo. "To je za družino grozljiv položaj. Pospremiti Michaela k počitku in ga vnovič vrniti je bolno," je zgrožen bližnji prijatelj Jacksonovih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.