Magazin > VIP
52 ogledov

Izpoved prijateljice: Daliborjeva družina na robu preživetja

Big Brother, Dalibor Facebook
Daliborjeva prijateljica Sara nam je zaupala, da njegova družina živi v velikem pomanjkanju.

Tekmovalec šova Big Brother Dalibor je v resničnem življenju povsem druga oseba kot v prvem tednu šova, prava dušica, pravi njegova prijateljica Sara.

"Saj se v tem tednu že kaže, da ni tak, kot je bil prvi teden. Takrat je pač igral in naredil vse, da bi si pridobil imuniteto. V resničnem življenju je prava dušica. V zadnjih letih ga je močno zaznamovala smrt mame, ki je umrla za rakom, zato mu do deklet, s katerimi se sicer zelo dobro razume, ni kaj dosti. Mame nikakor ne more preboleti. Še vedno vsaj dvakrat tedensko obišče njen grob. Do zadnjega je skrbel zanjo, jo vozil po bolnišnicah, na koncu pa zanjo skrbel doma. Pospremil jo je na stranišče, vse ... Lahko rečem, da mu je umrla v naročju. Po smrti mame je svoji mlajši sestri kot oče. Pred odhodom v šov je šel celo do njene razredničarke in jo prosil, da naj jo zaščitijo pred novinarji, če bi bilo to potrebno," je izdala Sara in povedala, da sta Daliborjeva sestra in oče trenutno v veliki finančni stiski: "Ta teden sta me obiskala in povedala, da tudi za drva nimajo. Dala sem mu deset evrov za cigarete in kruh, da imata vsaj nekaj. Oče ni državljan Slovenije, je Hrvat, in trenutno živita le od sestrinega otroškega dodatka in nekaj malega socialne pomoči. Dalibor jima je bil v veliko pomoč, saj je zadnje leto delal, sicer za minimalno plačo, pustil pa jima je tudi hrano, da nista brez vsega."

Komentarjev 4
  • Majazmaja 09:26 10.marec 2016.

    malonaokoli: glede dela se strinjam. Glede raka pa raje ne komentiram, ker se še sprašujem, če je to, kar vidim, res. Če je, samo en nasvet: ne razmnožuj se.

  • alinka 09:21 10.marec 2016.

    Važno da jima je dala denar za cigarete ki so bolj pomembne kot pa drva ali hrana - očitno!

  • c1305166 09:12 10.marec 2016.

    Kolk si ti stara, 5?Da se delo dobi, če se hoče, povej ti to več kot 100.000 brezposelnim.Tisto o raku pa sploh ne morem komentirat, kaj tako neumnega že dolgo nisem prebral na internetu, pa piše marsikaj.