Magazin > VIP
16 ogledov

Izrekel bo usodni da

Človek, ki se je doslej upiral kakršnikoli instituciji, bo vstopil v zakonski ja Žurnal24 main
Sredi junija bo jokalo nešteto deklet, pa verjetno tudi kakšna mama. Poročil se bo eden najbolj zaželenih igralcev Johnny Depp.

Igralec Johnny Depp se je odločil, da se bo poročil z dolgoletno partnerico Vanesso Paradis, naredil iz nje ponosno ženo in končal z življenjem na koruzi. Končno! Pri 43-ih letih pa bi ga lahko že srečala pamet.

Par se je z idejo poigraval že nekaj časa, k dokončni odločitvi pa je prispevala bolezen njune hčerke Lily-Rose. 7-letno deklico so morali devet dni zdraviti v bolnici zaradi zastrupitve s hrano. Stanje deklice je bilo zelo resno, 34-letna Vanessa in oče Johnny pa sta bila dobesedno prikovana ob njeno bolniško posteljo. Igralec ni odšel niti v London, kjer poteka snemanje njegovega zadnjega filma Sweeney Todd. Bolezen hčerke je seveda bila na prvem mestu.

Par je sicer skupaj že osem let, v tem času pa sta se jima rodila dva otroka, Lily-Rose (7) in Jacka (4). Čeprav je njuno razmerje eno od najbolj stabilnih v Hollywoodu, pa ju je nedavno neprijetno soočenje z boleznijo še bolj zbližalo. Zato sta se odločila, da si ljubezen izpovesta tudi pred javnostjo; na najbolj tradicionalen način: s poroko.

Poroka je načrtovana poleti v okolici Saint Tropeza, na neki manjši posesti v skromni kapelici. Seveda bo vse v ožjem krogu družine, brez nadležnih objektivov predstavnikov sedme sile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.