Magazin > VIP
29 ogledov

Jack Nicholson se je ogrel za Jessico

Mislite, da bi bila lep par? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriški mediji poročajo, da je stari maček Jack Nicholson vrgel oko na 44 let mlajšo zvezdnico Jessico Simpson. Ta je bila nad Jackovo naklonjenostjo sprva presenečena, zdaj pa je čisto očarana.

Jack Nicholson ni znan le po svoji zavidanja vredni filmski karieri, temveč tudi po bogatem spisku žensk, ki so mu leta grele posteljo. In čeprav ima igralec že 73 let, ne misli odnehati.

 

Ni še prestar

Tokrat naj bi se močno ogrel za 29-letno pevko Jessico Simpson, ki jo je že povabil na zmenek. Želel je, da bi se mu pridružila na njegovem posestvu na Beverly Hillsu, kjer bi preživela romantičen večer v dvoje.

 

Ali se je zvezdnica odzvala povabilu, ni znano, saj je bila tudi sama močno presenečena nad njegovim klicem. "Pojma nimam, kje je Jack dobil mojo telefonsko številko, saj se nikoli nisva spoznala v živo. Vprašal me je, ali bi prišla k njemu na večerjo," je pojasnila Jessica in dodala, da ji njegovo vabilo zelo laska.

 

Kot kaže, je Jacku uspelo očarati Jessico, ki se utegne kmalu zapisati v obširno zgodovino legendarnih Jackovih ljubimk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.