Magazin > VIP
39 ogledov

"Jackmanu bi rak lahko razžrl nos“

Hugh Jackman Profimedias
Igralec Hugh Jackman mora že tretjič v enem letu na zdravljenje raka.

Kožni rak se je vrnil. Priljubljeni igralec Hugh Jackman mora spet na zdravljenje – že tretjič v enem letu! Revija Bunte se je obrnila na znanega nemškega dermatologa Christopha Liebicha, ki jim je razložil, kako nevarno je stanje filmskega zvezdnika. "Rak bi mu lahko razžrl nos, če se ne bi zdravil,“ je dejal in razložil: "Če melanoma ne odkriješ pravočasno in se začne širiti, boš umrl. Obstaja pa tudi t.i. beli kožni rak, pri katerem obstajata dve obliki, in sicer bazaliom in spinaliom, ki uničujeta tkivo, ne bosta pa povzročila metastaz. Jackman ima ali je imel bazaliom, ki ga je treba izrezati, sicer mu bo razžrl nos.“

Na vprašanje, zakaj mora zvezdnik že tretjič v enem letu pod nož, pa je zdravnik odgovoril, da obstaja možnost, da raka v prvih dveh operacijah ni bilo možno v celoti odstraniti. Možno pa je tudi, da se je na nosu pojavil nov rak. Ker je bil Jackman, ki je odraščal v Avstraliji, veliko na soncu, je morda nagnjen k tej zahrbtni bolezni, še dodaja Liebich, ki ne upa napovedati, ali bo igralec po tretji operaciji popolnoma ozdravel. "Na sonce ne sme več! Vsi bi se morali mazati z zaščitnim faktorjem 50,“ je še povedal Liebich.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.