Magazin > VIP
23 ogledov

Jacko je znal lebdeti

Michael ni le pel in plesal. Tudi lebdel je. (Foto: Vintagepopmedia ) Žurnal24 main
V novi knjigi o preminulem kralju popa so zbrane neobjavljene fotografije iz njegovega zasebnega življenja. Največ pozornosti je pritegnila fotografija lebdečega Michaela Jacksona.

Fotografija, posneta leta 1984, je objavljena v novi knjigi o kralju popa, ki nosi naslov Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives. Na njej je preminuli kralj popa Michael Jackson, ki s pomočjo čarovnika Douga Henninga lebdi nekaj centimetrov od tal.

Knjigo je tri mesece pisala in urejala Michaelova mati, Katherine Jackson. "Michaela je malokdo razumel. To je možnost, da svet vidi pravega Michaela Jacksona, mojega sina. Na svetu sem mu bila najbližje in želim povedati zgodbo o tem, da Michael ni bil le mit, pop zvezdnik ali zabavljač," je pojasnila Katherine.

Ob prvi obletnici Jackove smrti so tako v knjigi dostopne neobjavljene fotografije iz njegovega otroštva in zasebnega življenja, med drugimi tudi slika zvezdnika z nekdanjim Beatlom Paulom McCartneyjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.