Magazin > VIP
8 ogledov

Jackson bi rad posvojil

Pevec je umrl v 51. letu starosti. Žurnal24 main
Michael Jackson je pred časom naznanil povratek na sceno, oziroma kot jih je sam poimenoval, "zadnje koncerte" in z novico razveselil svoje oboževalce. Tokrat je medijem razkril željo, da bi rad posvojil otroka.

Petdesetletni kralj popa Michael Jackson znova preseneča. Tokrat je povedal, da bi rad povečal svojo družino in bo najverjetneje posvojil otroka. Posvojil bi ga rad še pred napovedanimi koncerti v Londonu.

Michaelov sodelavec je že v stiku z eno izmed agencij za posvojitve. Za zdaj še ni znano, ali bo posvojil dečka ali deklico. Povedal je samo: "Rad bi imel še kakšnega otroka, kar bi bilo zelo dobro za družino." Jackson je sicer oče treh otrok, Princea Michaela prvega, Princea Michaela drugega in deklice Paris.

Glasbenika so večkrat obtoževali, da naj bi spolno nadlegoval otroke. Leta 1994 je pristal na izvensodno poravnavo in družini Chandler izplačal približno 16 milijonov evrov. Leta 2003 pa je svet spremljal odmeven sodni proces proti Jacksonu. Sodišče ga je oprostilo vseh sedmih točk obtožnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.