Magazin > VIP
23 ogledov

"Jackson je storil samomor"

Murrayjevi zagovorniki nameravajo prepričevati poroto, da se je Jackson sam spra Žurnal24 main
Conrad Murray, ki se bo moral pred sodnikom zagovarjati zaradi uboja Michaela Jacksona, z odvetnikom že pripravlja obrambo. Murray in njegov zastopnik vztrajata, da je Jacko storil samomor.

Osebni zdravnik Michaela Jacksona, ki naj bi bil kriv za smrt kralja popa, že od samega začetka trdi, da je nedolžen. Ker pa se sojenje nezadržno bliža, je obtoženi z odvetnikom Michaelom Flanaganom pripravil novo obrambo.

 

Murray po novem vztraja, da je Jacksonu predpisal le 25 miligramov propofola, čeprav je obdukcija pokazala precej večjo količino. Po njegovih besedah naj bi si zvezdnik po tem sam vbrizgal še dodatno količino propofola, kar je bilo zanj usodno.

 

Murray, ki je bil vrsto let tudi Jacksonov bližnji prijatelj, je bil močno prizadet zaradi njegove smrti, še bolj pa zaradi obtožb, da ga je ubil. Z dokazovanjem, da je kralj popa kljub vsemu storil samomor, pa upa, da si bo lahko kupil svobodo. Predhodno zaslišanje bo v torek prihodnji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.