Magazin > VIP
8 ogledov

Jackson mrzlično prosil za zdravila

Michael Jackson Flynet
V javnost je prišel posnetek, na katerem kralj popa Michael Jackson le nekaj tednov pred smrtjo zdravnika prosi za zdravila.

Pevec Michael Jackson je preko telefona nujno želel govoriti z zdravnikom Arnoldom Kleinom. Posnetek, ki ga je objavila spletna stran RadarOnline.com, je dokaz, da pevec ni zmogel tvoriti niti kratkega stavka. Klical je 3. maja 2009, le sedem tednov, preden je umrl. Jacksonov glas je bil popolnoma neprepoznaven, pevec pa je rotil Jasona Pfeifferja, ki je delal za dermatologa Kleina, naj ga pokliče nazaj.

Njegov klic se je glasil nekako takole: "Tukaj Michael. Aaa, ne morem najti Kleina. Hm, imam težave v dimljah in nočem tega povedati preko telefona ... imam vneto ... hm, tam doli ... ne želim o tem govoriti po telefonu. Prosim, da me pokliče nazaj." Po kratkem premoru je še zamrmljal: "Hvala. Takoj. Na svidenje." Posnetku lahko prisluhnete na tej povezavi.

Po navedbah Pfeifferja je bil omenjeni klic eden od mnogih klicev, ki jih je kralj popa opravil in prosil za zdravila. Slednja je namreč dobival na več lokacijah, Pfeiffer pa je ocenil, da se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega.

Pfeiffer je bil sprva mišljen kot priča v zagovor pevčevemu zdravniku Conradu Murrayju, a ga je losangeleško sodišče izločilo iz procesa, ker naj odkritja v Kleinovi ordinaciji ne bi bila relevantna. A v sodnem procesu zoper koncertnega promotorja AEG bi njegovo pričanje lahko bilo zelo koristno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.