Magazin > VIP
4 ogledov

Jackson pokopan na svoj rojstni dan

Datum in kraj pogreba sta končno znana. Žurnal24 main
Oče pokojnega Michaela Jacksona je povedal, da bodo kralja popa pokopali na njegov rojstni dan.

Oče Joseph Jackson je povedal, da bo družina Michaela Jacksona pokopala naslednji teden, natančneje na njegov rojstni dan – 29. avgusta. Takrat bi namreč dopolnil 51. let. Pogreb bo po njegovih navedbah na losangeleškem pokopališču Forest Lawn, začel se bo od deseti uri dopoldne, k večnemu počitku pa ga bodo pospremili po dobrih dveh mesecih. Vse potrebno za pogreb je bilo dogovorjeno pred kratkim, še pojasnjuje oče.

Njegova žena Katherine, s katero ne živi skupaj, smrt sina težko prenaša. Večkrat bruhne v jok, še pravi. Oče pa nekaj mesecev pred smrtjo Michaela ni smel videti. Obisk so mu namreč preprečili pevčevi varnostniki.

Jacko trenutno v zamrzovalniku
Medtem ko so mediji nedavno pisali, da naj bi kralja popa že pokopali, viri blizu družine trdijo, da temu ni tako. Njegovo truplo se namreč nahaja na pokopališču na hollywoodskih gričih, a visoko nad zemljo. Jackove posmrtne ostanke namreč še vedno hranijo v zamrzovalniku, na znanem hollywoodskem pokopališču Forest Lawn Hollywood Hills.

Spori zaradi Michaela
Vzrok, zakaj kralja popa še vedno niso pokopali, tiči v tem, da se družina ne more sporazumeti, kje bo počival Michael. Jermaine Jackson si namreč želi, da bi njegovega brata pokopali na posestvu Neverland, ostali člani družine pa menijo, da bi s tem naredili veliko krivico pokojnemu Michaelu. Ta je namreč močno zasovražil Neverland po tem, ko so ga obtožili spolnih zlorab, ki naj bi se dogajale ravno na tem posestvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.