Magazin > VIP
33 ogledov

Jackson: "Ubili me bodo"

Prince Michael Jackson Reuters
Na sojenju je pričal sin pokojnega pop pevca Michaela Jacksona in razkril, kaj je oče govoril tik pred smrtjo.

Med sojenjem, v katerem družina pokojnega Michaela Jacksona obtožuje koncertnega promotorja AEG Live, da je kriv za smrt kralja popa pred štirimi leti, je pričal pevčev najstarejši sin, 16-letni Prince Michael Jackson. Promotor je namreč angažiral zdravnika Conrada Murrayja, ki je pevcu na dan smrti odmeril preveliko količino pomirjeval.

Prince Michael je povedal, da se je njegov oče zlomil pod pritiskom AEG. "Pogosto je jokal, ko je govoril z glavnimi pri podjetju AEG, medtem ko se je pripravljal na koncerte. Ko je prekinil telefonsko zvezo, se je zjokal. Rekel je: 'Ubili me bodo, ubili me bodo'," trdi sin, ki se je spomnil dneva, ko je izgubil očeta. Takrat je imel 12 let.

"V nadstropju sem slišal kričanje. Šel sem gor in videl Conrada, kako očeta oživlja. Potem je prišla Paris, ves čas je kričala in govorila, da hoče videti očeta, čigar telo je na pol viselo s postelje. Conrad nam je povedal, da je oče mrtev, potem pa smo samo še jokali," je še povedal.

Kralj popa je nekaj mesecev vadil za nastope v Londonu, umrl pa je le nekaj tednov pred pričetkom. Njegove priprave na koncerte prikazuje dokumentarec This Is It, ki so ga izdali po njegovi smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.