Magazin > VIP
32 ogledov

Jacksonov prijatelj: "Jaz sem oče njegovih otrok"

Blanket Paris Prince Jackson EPA
Najboljši prijatelj Michaela Jacksona trdi, da je on biološki oče zvezdnikovih treh otrok in da je to pripravljen tudi dokazati s testom DNK.

Nekdanji otroški zvezdnik Mark Lester trdi, da je eno leto pred rojstvom Michaelovega sina, 16-letnega Princa, zvezdniku daroval svojo spermo, zato zdaj verjame, da sta tudi 15-letna Paris in 11-letni Blanket njegova. Lester je o tem spregovoril za Daily Mirror in povedal, kako je prišlo do tega, da ga je Michael prosil za darovanje sperme. "Michael me je poklical in me vprašal, ali imam kakšne težave s plodnostjo. Mislim, da se je šalil, zato sem mu odgovoril, da žensko samo pogledam, pa je noseča," je razložil 54-letni Lester, ki je sicer boter vsem Michaelovim otrokom.

Dodal je, da ga je zvezdnik čez kakšno leto spet prosil za pomoč. "Omenil je darovanje sperme in pristal sem. Uredil je pregled na londonski kliniki. Vse skupaj mi je bilo malce čudno. Na kliniko sem šel večkrat, daroval sem, a o tem nisva več govorila. Čeprav mi je bilo čudno, nisem imel nobenih pomislekov, to sem storil za prijatelja."

Na očetovstvo pomislil šele čez leta

Mark, ki se je z Jacksonom spoprijateljil leta 1978, je za časnik še povedal, da več let ni mislil na donacijo, a zdaj verjame, da obstaja velika verjetnost, da je on oče njegovih otrok. "Ne bom šel na  test DNK, če otroci ne bodo za to. To je odvisno od njih. Nočem jim govoriti, kaj naj naredijo." Ob tem je dodal, da je podobnost med njegovo 18-letno hčerko Olivio in Jacksonovo hčerko Paris neverjetna. 

Blanket, Paris in Princa sicer ni videl od Michaelove smrti, junija 2009.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 21:16 06.maj 2013.

    A ni bil Jacko pravi črnec. Pa ne more črnec narediti belca in tudi ne kreola., ampak samo mullata. Je kdo na sliki mulat . Nobeden !