Magazin > VIP
21 ogledov

Jacksonova hči hoče izbrisati spomine

Paris Jackson FameFlynet
Paris Jackson, hčerka pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, hoče s pomočjo hipnotizerja izbrisati spomine na določenega človeka.

Štirinajstletna Paris Jackson resno premišljuje o tem, da bi ji hipnotizer izbrisal spomine na človeka, o katerem noče nikoli več razmišljati. O tem je pisala celo na Twitterju: "Je mogoče iti k hipnotizerju in ga prositi, naj ti izbriše spomine na preteklo razmerje? Ali pa da ti izbriše spomine na nekega človeka?"

Za zdaj še ni znano, koga si želi Paris za vedno izbrisati iz glave, a pretekli tviti kažejo na to, da gre očitno za njenega bivšega fanta. Morda pa gre tudi za njenega pokojnega očeta Michaela, a viri blizu Paris pravijo, da nikoli ne bi želela povsem pozabiti nanj.

Paris ter njena brata Prince Michael in Blanket še vedno živijo pri babici Katherine, čeprav so imeli lani poleti pravo dramo, ko je Katherine za nekaj dni izginila in otroke pustila sama. Zdaj so očitno zgladili spore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.