Magazin > VIP
24 ogledov

Jacksonove dišave kmalu na prodaj

michael_jackson_fly_181108 Žurnal24 main
Oče pokojnega pevca Michaela Jacksona se je s francoskim podjetjem parfumov dogovoril, da bodo marca lansirali kolekcijo parfumov, posvečeno pokojnemu kralju popa.

Decembra lani je družina Jackson z vodilnimi pri podjetju Julian Rouas Paris podpisala pogodbo za izdelavo več dišav. "Z Joejem Jacksonom smo polovični lastniki, dobiček od prodaje, televizijskih pravic in oglaševanja si delimo na polovico. To smo sklenili zelo na hitro, ponavadi takšni dogovori trajajo eno leto," je povedal predsednik podjetja Frank Rouas.

Rouas se je z Jacksonovimi srečal v Las Vegasu ter jim podaril dva vzorca parfuma Versailles za Janet Jackson. Eno uro kasneje je dobil povabilo na zasebno srečanje z Jacksonovo družino, kjer so izrazili zanimanje za njegove izdelke. Rouas jim je tako predlagal več dišav v spomin na pevca Michaela.

Parfumi bodo za moške in ženske, imenovali se bodo Jackson’s Tribute in Jackson’s Legend, navdih za dišavo pa so dobili pa rastlinah, ki so rasle na ranču Neverland. Del zaslužka od prodaje bo namenjen tudi številnim dobrodelnim organizacijam pokojnega pevca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.